Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

42 са приемните семейства във Видинско

23.07.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Няколко приемни семейства изявяват желание за приемане на бебета.

42 са приемните семейства във Видинско, които са вписани в регистъра на дирекция "Социално подпомагане" във Видин, 38 са професионални и 4- доброволни. Възрастта на приемните родители е от 40 години нагоре. В 31 от професионалните приемни семейства и в две от доброволните, са настанени деца. "В седем от професионалните семейства не са настанени деца- в общините Видин, Димово и Ново село, защото две от семействата са новоучредени, в три семейства тече процедура по опознаване на децата, едно от семействата е в процес на подбор на дете"- каза за РАДИО ВИДИН директорът на Регионална дирекция за социално подпомагане Венци Пасков.

За второто тримесечие на 2013 година 47 деца са оценени като подходящи за отглеждане в приемни семейства. Профилът за децата, които искат да отглеждат приемните родители, е от 0 до 8 години. Няколко приемни семейства изявяват желание за приемане на бебета. "Това е успех, защото тези семейства желаят да отглеждат изоставени бебета директно от Родилния дом. По този начин се намалява броя на постъпилите деца в специализирани институции", допълни Венци Пасков.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.