Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Над 100 участника в The Bridge 2013

29.07.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Младежкият фестивал по изкуствата The Bridge се организира от фондация „Good Music Society”.

Младежи от 10 града в страната се събраха за фестивала по изкуствата The Bridge, който се провежда за четвърти пореден път във Видин. За да приветства младите хора, в палатковия лагер край крепостта „Баба Вида“ дойде кметът на общината Герго Гергов. Той пожела на участниците пребиваването им в нашия град да бъде ползотворно, да се забавляват истински и обеща по време на престоя си да получат всичко необходимо. По традиция видинският кмет получи тениска с логото на фестивала и гривна за достъп до лагера.

В четвъртото издание са организирани 12 творчески работилници в сферата на музиката, изобразителното изкуство, киното, словото, театъра, приложните изкуства, стрийт арт, танците и фотографията. Всички ръководители на работилници бяха представени тази вечер. От утре сутринта те започват своите занимания. По време на фестивалната седмица са предвидени различни събития, сред които кино вечер, Urban вечер, концерт на Good Music Society, Street fest и празничен концерт за финал.

Младежкият фестивал по изкуствата The Bridge  се организира от фондация „Good Music Society” от 28 юли до 4 август и се реализира с  подкрепата на Община Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.