Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Над 1600 участника общо в „Дунавски вълни”

31.07.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Община Видин подари на гражданите и гостите на града незабравима концертна вечер, която постави финал на Фестивала на изкуствата „Дунавски вълни”.

В програмата взеха участие десет самодейни състава, Ансамбълът за народни песни и танци „Дунав”, артистите от огненото шоу „Дивинитас” и Антимовската духова музика, съобщиха от общината.

Повече от пет часа изпълнителите пяха, свириха и танцуваха пред можеството от зрители, дошли на пл. „Бдинци”. На спектакъла присъства кметът на Община Видин Герго Гергов, който сподели радостта си, че в продължение на 60 дни градът ни се е превърнал във фестивална сцена. Той благодари на всички, взели участие в събитието и определи изминалите два месеца като специални за Видин. След това Гергов връчи грамоти и плакети на изявилите се състави в последната вечер на фестивала.

Участниците в концертната програма и гражданите можеха да опитат от печеното агнешко и свинско месо, осигурено от общината по повод приключването на фестивалните прояви.
Проектът „Фестивал на изкуствата "Дунавски вълни" се изпълнява от Община Видин с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Регионално развитие“ 2007 – 2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Следващото, трето издание ще се проведе догодина в продължение на 30 дни.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.