Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Концерт за финал на The Bridge 2013

04.08.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Кулминацията на Младежкия фестивал по изкуствата The Bridge бе специален заключителен концерт за и от участниците в него.

На сцената на площад „Бдинци“ бяха представени авторските парчета на новосформираните четири музикални банди. Младежите от работилницата по комедия показаха актьорските си умения чрез скеча „Изгубени в превода”. Прохождащите художници подредиха изложба и така демонстрираха пред всички своя талант. Участниците в творческата работилница по приложни изкуства предложиха на посетителите на концерта предмети, които самите те са изработили. Младите хора от останалите работилници също показаха наученото по време на пребиваването си във Видин.

Кметът Герго Гергов връчи забавни сертификати на най-колоритните участници в The Bridge. С приза „Стара пушка” се отличи танцьорката Гергана Андреева, „Кър мастър” стана Ричард Чукума от работилницата по театър, „Драги ми Смехурко” – Стефан Лазаров, ръководител на младежите, които свирят на барабани, „Влюбеният Шекспир” бе младият актьор Давид Крумов, „Смело сърце” - Жана Куцева, участник в творческата работилница по барабани, а сертификат „Човекът - Мост” получи директорът на The Bridge 2013 Михаил Стефанов.

Видин бе домакин за четвърта поредна година на младежкия фестивал по изкуствата. В последното издание се включиха повече от 100 участника от цялата страна.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.