Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Откриване на войнишки паметник в с. Цар Шишманово

15.06.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Семействата на Венцислав Велков и д-р Иво Илиев и Лайънс клуб – Видин изградиха паметник.

На 15 юни с тържествен водосвет отслужен с благословението на Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан бе открит войнишки паметник в село Цар Шишманово.

Архимандрит Поликарп се обърна с кратко слово към присъстващите, като ги поздрави от името на Видинския митрополит Дометиан, както и призова всички да помнят подвига на загиналите и да се ползват от техния завет, който беше Евангелски, да полагат душата си за своя ближен. С подобаваща почит и достолепие бе открита и паметна плоча на опълченците от селото, която бе поставена на западната външна стена на храма, намиращ се в близост до паметника, посветен на светите братя Кирил и Методий.

Изграждането на паметника, реновирането на парковата зона около паметника, както и поставянето на паметна плоча на опълченците и на всички участвали във войните от селото са изградени и осъществени от семействата на Венцислав Велков и д-р Иво Илиев и Лайънс клуб – Видин, както и други дарители. След церемонията по откриването на новите придобивки в с. Цар Шишманово бяха раздадени от организаторите благодарствени грамоти, за принос и подпомагане на изграждането на паметника на загиналите през войните за свободата на България. Благодарствена грамота бе връчена на Видинска света митрополия, както и индивидуална грамота на архимандрит Поликарп.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.