Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Безработни участваха в Младежката трудова борса във Видин

21.08.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

86 младежи от Видинска област участваха в Младежката трудова борса във Видин.

86 безработни младежи от Видинска област проявиха интерес и участваха в организираната Младежка трудова борса от Дирекция "Бюро по труда" - Видин, предаде “Фокус”. 38 работодатели - частни фирми и общински администрации от областта, представиха пред младежите свободните работни места, както и изискванията за заемане на свободните позиции. 190 свободни работни места обявиха работодателите. Ивалин Иванов преди 2 години е завършил специалност "Електроника" в Техническия университет във Варна и все още не е работил като инженер, няма никакъв стаж по специалността. На Младежката трудова борса към него проявиха интерес от една от най-големите видински фирми, бивш химически комбинат във Видин.

Екатерина Бойкова преди две години е завършила за готвач Професионална гимназия във Видин. По специалността си е работила само 1 месец във видинска детска градина. Свободните работни места, които Дирекция "Бюро по труда" - Видин в момента обявява са - 14 за хора с висше образование, 31 за завършили полувисше образование и 22 за хора с ъс средно образование и средно професионално образование.

От началото на годината работодателите във Видин са обявили над 1200 работни места, 950 са работните места, осигурени по различни социални мерки, съобщиха на борсата от Дирекция "Бюро по труда" - Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.