Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Шоуто "Детски звезди" на сцената на видинския панаир

31.08.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Тази седмица изданието се проведе на откритата сцена на Видински панаир 2013.

Община Видин със съдействието на Общински драматичен театър - Видин организира детското шоу "Детски звезди". Тази седмица изданието се проведе на откритата сцена на Видински панаир 2013. Тричленното жури имаше нелеката задача да оцени малките – големи таланти на Видин и да определи победителите в него. Зрителите на шоуто също не останаха безучастни. Със своите аплодисменти те показаха пристрастията си към представянето на малчуганите.

Като във всяка надпревара, имаше и победители, и победени. Но подаръци и лакомства, осигурени от спонсорите на шоуто и сертификати за „малка звезда на Видин”, подписани лично от кмета на Община Видин Герго Гергов, получиха всички участници. За „Мистър Звезда” категорично бе избран Иван Богомилов, а отличието „Мис Звезда” получи Лилия Бизеранова. Големите награди за тяхното отлично представяне бяха ученически раници.

Тъй като изданието тази седмица се провежда на територията на панаира, след края на шоуто малките участници получиха още една специална изненада. Всички „малки звезди” се возиха безплатно на една от въртележките. Детското шоу продължава и следващата събота, когато по традиция ще се проведе на откритата сцена пред Художествената галерия „Никола Петров”.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.