Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

208 работни места допълнително по социални програми

03.09.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Допълнителни 208 работни места по социални програми са отпуснати за Видинска област през месец юли.

128 работни места допълнително са отпуснати във Видинска област през месец юли по програма „От социални помощи към трудова заетост”, заяви пред “Фокус” Владимир Георгиев, директор на Дирекция “Бюро по труда” - Видин. Той посочи, че местата са отпуснати за хора, заети в аварийни дейности в общините и са на 4-часов работен ден. Средствата по програмата са осигурени, каза Георгиев. Допълните работни места са за 7-те общини, които са към Дирекция „Бюро по труда” – Видин.

25 са работните места по програмата към Община Видин за 16 512 лв., в Община Брегово 35 работни места за 23 118 лв. , в общините Бойница и Ново село – по 7 работни места за по 4 623 лв , в Общините Кула и Грамада – по 21 работни места , за по 13 870 лв , в Община Макреш работните места са 12 за 7 926 лв . В края на месец юли в Бюрото по труда във видин е приключило приемането на документи по стажантската програма „Старт на кариерата” за младежи до 29 годишна възраст с висше образование.

Общо кандидатите са 41, като най-много са желанията за работа в централната администрация. Предстои с всички, които са подали документи по стажантската програма, да се проведе интервю, уточни Владимир Георгиев. По социалната програма „Подкрепа за заетост” през месец юли са отпуснати допълнително 80 работни места. Наетите по тази програма ще работят за период от 9 месеца. „По тази програма сега работят 466 лица, като 131 от тях са в реалния сектор – това са фирми, в реалния сектор в областта”, заяви Владимир Георгиев.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.