Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

Цветелина Цветанова спечели първата Европейска купа по джудо за 2013

12.03.2013 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

Видинската състезателка Цветелина Цветанова спечели първата Европейска купа по джудо за 2013 година, съобщи Радио Видин.

Състезателката на СК "Борба, самбо, джудо"-Видин Цветелина Цветанова спечели първата Европейска купа по джудо за 2013 г, съобщиха от ръководството на клуба. Общо за минута и десет секунди игрово време, Цвети надви трите си противнички на провелият се вчера и днес в хърватската столица Загреб турнир за Европейската купа по джудо. В първата среща, видинчанката победи с Ипон само за 15 секунди румънката Таня Ене. Във втората среща, след 25 секунди борба и болезнен прийом (ключ) отказа втората румънка в категорията - Маделина Кристя. И във финалната схватка за 30 секунди с Осае Коми (задържане), Цвети победи Лоти Мишколци от Унгария. По този начин, абсолютно безапелационно стана носител на първата за 2013 година Европейска купа. Втората видинска участничка Боряна Борисова реализира една победа и две загуби, и зае девето място.

"През тази година има пет Европейски купи, ние ще опитаме да участваме на всичките, защото с класирането си на тези турнири състезателите печелят точки за Европейската ранглиста, а първите четирима състезатели, от същата ранглиста добиват правото да бъдат поставени в схемата на Европейското първенство", каза старши треньорът на видинския клуб по самбо и джудо Пламен Петров. Цветелина Цветанов засега е водач на ранг листата.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.