Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

Два сребърни медала за Борис Недялков

29.07.2013 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

Борис Недялков участва на 38-мата регата "Каньо Золтан“ благодарение на финансирането от "Еврофутбол" по програма "Спортни таланти".

Спортният талант на "Еврофутбол“ Борис Недялков спечели два сребърни медала на международната регата „Каньо Золтан”, която се проведе на 28.07.2013 г. в Сърбия, съобщи Sportal.bg. Състезателят на Левски завърши на второ място в коронната му дисциплина 500 метра едноместен каяк само на стотни след победителя - унгареца Богар Габор.

Трети се нареди Кристиян Палфи от Сърбия. Организаторите допуснаха Борис до участие и на двуместен каяк с партньор от Сърбия - Небойша Закич. Въпреки че двамата се състезават за първи път заедно, те грабнаха сребърен медал на 500 метра. Недялков и Закич водеха през цялата дистанция, но в последните метри бяха изпреварени от унгарците Богар и Кули. Трети е сръбският тандем Йованов и Палфи. Борис Недялков участва на 38-мата регата "Каньо Золтан“ благодарение на финансирането от "Еврофутбол“ по програма "Спортни таланти“.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.