Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

Блиц турнир по шах се проведе във Видин

31.07.2013 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

На 30 юли в парка на Видин се проведе първият блиц турнир за годината.

Въпреки нестабилното време на 30 юли в парка на Видин се проведе първият блиц турнир за годината, съобщи Евтим Стефанов, Председател Шахматен Клуб "Найден Войнов". Присъстваха всички най-изявени състезатели от Видин, както и петима гости от Сърбия. Турнирът се игра в 9 кръга с времева контрола 3 минути плюс 2 секунди добавено време на ход. По време на турнира имаше много деца, които играеха с големите шахматни фигури на игрището, създадено от Инъруийл Клуб, Видин.

Турнирът спечели Евтим Стефанов – председателя на шахматния клуб с 7,5т от 9 възможни. След него се наредиха Йован Рашич от Зайчар и градският първенец на Видин – Мирослав Милчев с по 7 точки. Победителите спечелиха бира и картофки, които с удоволствие споделиха с останалите участници в турнира.

Целта на организирания турнир е да се популяризира играта на шах в градинката! Всеки може да си вземе фигурите от вкъщи и да поиграе на открито любимата игра. Играещите на големия шах деца са надеждата, че това е възможно! Снимки и пълно класиране можете да видите на сайта на клуба: http://chess.bcvidin.org/

От 19 до 25 август предстои провеждането на IV Балкански шахматен фестивал за любители в Белоградчик. Вече има записани около 50 участника от 13 страни от Европа! Повече информация може да се получи на сайта www.belchess.com

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.