Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

Балкански шахматен фестивал Белоградчик 2013

19.08.2013 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

Днес, 19ти август в Белоградчик ще бъде открит за четвърта поредна година най-големия шахматен турнир за любители на Балканите - Балкански шахматен фестивал.

Към момента в състезанието са се записали 101 участника от 13 страни. До 16ч, когато ще бъде дадено началото на първи кръг се очаква техния брой да нарасне още. Преди официалното откриване на турнира на площада в града кмета Борис Николов и гросмайстор Александър Делчев ще изиграят демонстративна партия с големи фигури. На това шахматно игрище след това през цялата седмица гражданите и гостите на Белоградчик ще имат възможност свободно да играят.

Турнирът се организира от Шахматен Клуб "Найден Войнов" - Видин със съдействието на хотел "Скалите", Белоградчик. Ще се играят 9 кръга в периода 19-25 август с контрола на игра 90минути плюс 30 секунди на ход добавено време. Още утре, 20ти август, от 21ч. ще се проведе и първият блиц турнир, в който ще се състезават отбори по двама с общ рейтинг 4100 ело точки. Четвъртък се предвижда провеждането и на индивидуален блиц турнир. Довечера, както и още 3 вечери в рамките на фестивала големият български шахматист и състезател на видинския шахматен клуб - Александър Делчев ще изнесе безплатна лекция на участниците във фестивала.

Наградите, които очакват победителите са на обща стойност 15 000лв, а 24 купи очакват своите притежатели през седмицата на шахматния фестивал на Балканите! за повече актуална информация: www.belchess.com

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.