Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

Видин бе домакин на финалите на Ученически игри 2013

10.06.2013 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

Видин бе домакин на финалите на Ученически игри`2013 по баскетбол за момчета 5-7 клас.

Финалният турнир се проведе в спортна зала "Фестивална". За времето от 6 до 9 юни бяха изиграни 27 срещи. Без загуба за първото място се пребориха момчетата от ОУ "Васил Левски" Правец. Златните медали и Купата на шампионите на България по баскетбол, възрастова група момчета 5-7 клас, връчи заместник кметът на Видин Борислава Борисова.

В школата на ПБК "Лукойл Академик" тренират двама от състезателите на ОУ "Васил Левски" Правец. Това са №5 Йоан Йоргов и №13 Георги Дамянов.

Преди седмица при мъжете "Студентите" станаха шампиони на България за рекорден 11-ти пореден път, а общо в историята на клуба това е 22-рата им титла! Днес стана ясно, че през следващия сезон "Лукойл Академик" официално ще играе във ВТБ Лигата, пише eurobasket.com. Според авторитетния сайт ръководството на турнира вече е приветствало родните шампиони с "добре дошли" в елитната компания. Единната ВТБ Лига е руски турнир по баскетбол, обединяващ най-силните тимове от североизточна Европа. Турнирът е основан през 2008, като първото издание се казва "Промо купа на Единната лига". Тогава- в т.н. тестов сезон, Купата печели ПБК ЦСКА Москва. През настоящия сезон във ВТБ Лигата участваха 20 отбора от 9 държави. Предизвикателството пред българите ще е голямо. Да се надяваме, че ще можем да следим изявите им и по някоя от българските телевизии. Защо правя това отклонение- защото е ясно, че малчуганите има от кого и на какво да се учат. Амбициите на малките състезатели са толкова по-големи, колкото е по-успешен мъжкият тим на клуба. Потвърждава думите ми и Снежана Вълова, ръководител на отбора на ОУ "Васил Левски" Правец и помощник директор в училището, с която си поговори Борис Борисов.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.