Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

Награждаване на победителите в мини олимпийските игри

04.10.2013 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

Днес 4-ти октомври олимпийският огън ще премине в Калафат заедно с 205 от видинските най-добри спортисти и техните треньори.

Награждаването на победителите в трансграничната младежка олимпиада се проведе в Спортна зала „Фестивална“. Демонстрациите и надпреварата между българските и румънските отбори продължиха два дни в 11 вида спорт. Видинчани станаха първенци по тенис на маса, баскетбол, волейбол, кану-каяк, колоездене и др. Кметът на общината Герго Гергов приветства участниците в олимпиадата и пожела успех във втория етап от игрите, който предстои в румънския град Калафат. Той раздаде купите на спечелилите първи и втори места в състезанията по колоездене, баскетбол, волейбол. Гергов връчи отличието и за завоювано отборно първо място на СК „Борба, самбо и джудо“.

От 2 до 4 октомври Видин бе домакин на първите по рода си трансгранични олимпийски игри за младежи, които се провеждат в региона Видин – Долж. Събитието се осъществява по проект „Трансгранична младежка олимпиада“, финансиран по Програмата за трансгранично сътрудничество Румъния-България 2007-2013. То събра около 400 деца от 22 спортни клуба от региона.

Днес 4-ти октомври олимпийският огън ще премине в Калафат заедно с 205 от видинските най-добри спортисти и техните треньори, където в събота и неделя състезанията и демонстрациите ще продължат.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.