Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

XV-то издание на Мемориал “Найден Войнов”

28.10.2013 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

На 26 и 27 Октомври 2013 по случай духовния празник на Видин се проведе XV-тото издание на Мемориал “Найден Войнов”.

Турнирът бе открит от кмета на града - г-н Герго Гергов. Участваха 61 състезателя от Сърбия, Румъния, Турция, Гърция и цяла България. Гросмайсторите Петър Дренчев и Владимир Петков взеха по 7,5точки и триумфираха на първите две места, като с по-добър бухолц се класира Петър Дренчев, който взе голямата купа за първо място. Трети остана майстора на спорта Методи Стойнев. Сериозни мерки за сигурност бяха взети с цел недопускане на измами по време на партиите. Всички състезатели бяха проверени с метал детектор, непрекъснат спектър анализ на честотите и в определени моменти пълно заглушаване на всички честоти осигуриха спокойствието на състезателите, съобщи Евтим Стефанов, Председател на Шахматен Клуб "Найден Войнов".

Скандалноизвестният студент от Благоевград Борислав Иванов не успя да покаже високата класа, на която бяхме свикнали от предишните му изяви. Загуби партиите си от мм Сашо Николов и Павел Янев и направи реми с Владимир Владимиров от Монтана, но спечели всички останали партии и завърши 7ми в генералното класиране. От Видин най-силно игра Мирослав Милчев, следван от Илиян Илиев и Ивайло Тодоров. Първо място за сеньори взе Владимир Вачев, а първи с международно ело под 2000 се класира Владимир Кръстев. Най-добра от момичетата стана Вероника Тодорова от Видин, а Стефи Бедникова взе награда за първо място жени.

Следващото градско първенство ще се проведе на 23 ноември, събота от 10ч. в залата на шахматната школа на Видин в Бизнес инкубатора.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.