Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

Цветелина Цветанова с пето място на Европейското първенство по джудо

21.06.2013 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

Цветелинка плаче, не мога да я успокоя, трудно ми е и на мен, защото малко ни го ограбиха този медал, каза нейният треньор, съобщи Радио Видин

В категория до 40 килограма на започналото днес в столицата на Естония Талин Европейско първенство по джудо за кадети, видинската състезателка Цветелина Цветанова остана на 5 място в крайното класиране. Цвети започна добре състезанието като победи в първия кръг румънката Мадалина Кристеа, след това обаче загуби от бъдещата шампионка в категорията Лейла Алиева от Азербейджан с ипон, което я изпрати на репешаж срещу Ана Ротари от Молдова - победа за видинчанката с ипон само за 18 секунди. Тази победа й осигури директен спор за бронзовия медал. В много оспорвана среща, въпреки че бе по-активната на татамито, Цветелина загуби злощастно със съдийско решение от холандката Аниек Нордер.

"Цветелинка плаче, не мога да я успокоя, трудно ми е и на мен, защото малко ни го ограбиха този медал, а истината е, че имахме много здравословни проблеми. Цялата ни подготовка беше само около 3 седмици, с толкова подготовка - толкова успяхме да постигнем - 5 място, въпреки че Цветелина е невероятен боец - даде всичко от себеси, направи и невъзможното, но не успяхме да се преборим за нещо повече. Преди да тръгнем бях убеден, че ще се върнем с титла, но за съжаление се връщаме с 5 място. След 7 седмици обаче ще се проведе Световното първенство в Маями, ще отидем въпреки финансовите трудности и ако не ни пресече котка път, ще се подготвим идеално и там ще дадем реванш на всички!", каза за Радио Видин старши треньорът на видинския клуб по самбо и джудо Пламен Петров.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Каталога, моля попълнете Вашия Email.


blog facebook
екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.