Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Полицаи откриха открадната църковна камбана

31.07.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Намерена е открадната бронзова камбана на църковния храм „Успение Богородично” в с.Арчар.

Посегателството бе извършено във времето от 15.00 часа на 22 юли до 09.00 часа на 23 юли. Камбаната е открита в затревена площ до банкета на пътя Слана бара – Буковец. Вчера гражданин сигнализирал за находката. На мястото е извършен оглед. Камбаната, която е без видими повреди, е предадена на църковното настоятелство. Продължава активната работа на криминалисти за установяване авторите на кражбата. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

Вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа е задържан криминално проявеният Ж.К./39г./ от гр.Брегово. Мъжът е уличен в извършването на четири кражби от частни домове в села от региона. Обект на посегателствата били моторна резачка на стойност 150 лева, собственост на жител на с.Сланотрън; газова бутилка, готварска печка, хладилник и гаечни ключове на стойност 300 лева, собственост на жител на с.Кошава; моторна косачка и четирицилиндров двигател за лек автомобил на стойност 250 лева, собственост на жител на с.Антимово; два рекламни чадъра на стойност 3000 лева, собственост на жител на с.Неговановци. Част от откраднатите вещи са намерени и иззети по надлежния ред от дома на Ж.К. в гр.Брегово. В хода на разследването е установено, че деянията са извършени в съучастие с видинчанина М.В./25г./. Служители на РУП-Видин продължават работата по случаите.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.