Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Четири пожара са възникнали във Видинско през почивните дни

09.09.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В потушаването на пожарите са участвали автомобили на РСПБЗН-Видин и Белоградчик.

Четири пожара са възникнали във Видинска област през почивните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР. На 6 септември, около 13.59 часа, в с. Новоселци възникнал пожар във фургон. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Фургонът е унищожен, спасена е съседна сграда. В потушаването на пожара е участвал един автомобил на РСПБЗН-Видин.

На 7 септември, около 17.10 часа, в с. Върба възникнал пожар в стопанска сграда. Унищожени са 100 кв.м. покривна конструкция и две сгради. Причината – небрежност при боравене с открит огън. В потушаването на пожара са участвали два автомобила на РСПБЗН-Белоградчик. На 7 септември, около 22.03 часа, късо съединение предизвикало пожар в стопанска постройка в с.Ружинци. Унищожени са 40 кв.м. от сградата, 50 кв.м. покривна конструкция, техника и 8 куб.м. дърва за огрев. В потушаването на огъня са участвали два автомобила на РСПБЗН-Белоградчик.

На 8 септември, около 16.39 часа, в с.Тияновци в резултат на проявена небрежност при боравене с открит огън възникнал пожар в стопанска постройка. Унищожени са две сгради, 30 куб.м. дърва за огрев и 180 кв.м. покривна конструкция. В потушаването на пожара са участвали три автомобила на РСПБЗН-Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.